De (startende) ondernemer  

ondernemerEen website/shop voor de (startende) ondernemer is een apart vakgebied.

Als (startende) ondernemer kun je niet meer zonder website. Online vindbaarheid is van essentieel belang en daar hoort een professionele site bij. In dit traject kunnen wij u ondersteunen, als u al een site heeft maar de bezoekers aantallen vallen tegen of u wilt een nieuwe site, leveren wij een gedegen advies. Alvorens wij tot een advies of plan komen gaan wij eerst met u in overleg zodat wij een beeld krijgen wat uw wensen zijn.

Verder kijken.

Tijdens het gesprek kijken wij verder dan alleen de website/shop, wij willen weten wie uw doelgroep is en hoe we deze kunnen bereiken, wat maakt u anders dan de concurrentie. Indien nodig bekijken of er de kennis in uw bedrijf is om uw website/shop up-to-date te houden. U zult al gauw merken dat er veel aspecten zijn waar u geen rekening mee heeft gehouden, geen paniek met onze ruime kennis, ervaring en commerciële achtergrond zetten wij alles in voor een geslaagd project.

adviesEerste begin

Ook als u een plan heeft en onze expertise wilt gebruiken, is dat mogelijk. We treden op als sparringspartner zodat er een gedegen plan van aanpak wordt ontwikkeld, hiermee bereiken wij dat u houvast heeft om tot een succes te komen. 100% garantie tot succes kunnen wij niet geven en daar blijven we eerlijk in maar we zetten alles in om de kans van slagen te vergroten.  

Offerte aanvragen Contact ons